Termeni si Conditii

 

 1. Definitii

Bookster Experience S.R.L.– persoana juridica, cu sediul social in Bucuresti, Drumul Sabareni nr. 24-26, Corp Administrativ, Parter, Sector 6, Romania, avand codul de inregistrare fiscala 43370198, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/16111/2020 (in continuare Bookster sau Societatea).

Website– companii.bookster.ro si, dupa caz, subdomeniile/paginile conexe acestuia.

Continut – orice element existent sau prezentat pe Website, sau in orice comunicari transmise de Bookster, inclusiv texte, imagini, articole, elemente video, etc.

 

Prin accesarea si utilizarea website-ului companii.bookster.ro si, dupa caz, a oricaror pagini web conexe, acceptati urmatorii termeni si conditii (“Termeni”), fara limitare sau calificare. Daca nu acceptati acesti Termeni, trebuie sa intrerupeti toate utilizarile Website-ului.

 

 1. Dreptul de proprietate si legaturile terte

Cu exceptia cazului in care se specifica altfel, tot Continutul furnizat pe acest Website, inclusiv, dar fara sa se limiteze la logo-uri, desene, modele, design, marci, nume de domeniu, reprezentari stilizate, scheme sau lucrari grafice, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Website, know-how, prezentari, statistici, chestionare, schite, materiale care au legatura cu capacitatile functionale, operationale si/ sau de performanta ale Website-ului, si toate drepturile de proprietate intelectuala si industriala si alte drepturi similare nascute sau care se pot naste asupra acestora apartin in exclusivitate Bookster, sau sunt utilizate de Bookster exclusiv in temeiul unor licente acordate de titularii acestor drepturi.

 

Informatiile furnizate pe acest Website sunt doar cu scop informativ si nu creeaza o relatie de afaceri sau servicii profesionale intre dumneavoastra si Bookster. Niciun Continut la care ati avut acces prin accesarea Website-ului, vizitarea si/sau vizualizarea acestuia, nu constituie si nu implica nicio obligatie din partea Bookster fata de dumneavoastra cu privire la respectivul Continut.

 

Puteti utiliza Continutul numai in scop informativ, necomercial. Nu puteti copia, reproduce, publica, distribui, modifica sau crea lucrari derivate din vanzari sau exploatare in orice mod in care continutul este furnizat pe acest Website. Este interzisa rebutarea ecranului/paginii web, accesarea cu crawlere, extragerea sau colectarea Continutului de pe site. Toate drepturile care nu sunt acordate in mod expres sunt rezervate Bookster.

 

Link-urile de pe acest site pot duce la servicii sau site-uri care nu sunt operate de Bookster. Nu se face nicio judecata sau garantie cu privire la alte servicii sau site-uri si Bookster nu isi asuma nicio responsabilitate pentru astfel de site-uri sau servicii. Un link catre un alt site sau serviciu nu este o aprobare a site-ului sau serviciului respectiv. Orice utilizare pe care o faceti a informatiilor furnizate pe acest Website sau orice site sau serviciu legat de acest Website este pe propriul risc. Notificarea noastra privind modulele cookie si confidentialitatea nu se aplica niciunei colectari si prelucrari a datelor dumneavoastra cu caracter personal pe sau prin intermediul altor site-uri.

 

 1. Feedback si Observatii

Aveti dreptul de a transmite astfel de informatii sub forma de feedback sau observatii, situatie in care sunteti de acord ca nu veti prezenta nicio informatie decat daca aveti dreptul legal de a face acest lucru si intotdeauna intr-un mod care nu ar putea afecta interesele sau reputatia noastra de afaceri (inclusiv ca nu veti prezenta nicio informatie pentru a defaima sau discredita Bookster, sau pentru a hartui, intimida sau discrimina in mod ilegal personalul sau partile terte; sau pentru a face declaratii false sau inselatoare).

 

Prin prezenta atribuiti Bookster drepturile, titlurile si interesele, in mod non-exclusiv, perpetuu, irevocabil, fara redevente, transferabil si sublicentiat, sa utilizeze si sa incorporeze in Website (sau pentru orice alta utilizare) orice sugestie, solicitare de imbunatatire, recomandare, corectie sau alt feedback furnizat de dumneavoastra cu privire la Website. Nu vom fi obligati sa va acordam credit pentru un astfel de feedback sau sa privim, respectiv sa acceptam, un astfel de feedback cu incredere.

 

Orice idei dezvaluite Bookster in afara unei relatii de afaceri confidentiale preexistente si documentate nu sunt confidentiale si Bookster poate, prin urmare, sa dezvolte, sa utilizeze si sa dezvaluie liber sau sa publice idei similare fara a va compensa. Prin trimiterea unei idei sau a unei alte observatii detaliate catre Bookster prin intermediul acestui Website sau in legatura cu Website-ul, sunteti de acord sa respectati acesti termeni.

 

 1. Erori, Inexactitati si/sau Omisiuni

Continutul Website-ului a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru afisarea corecta a datelor si respectarea acuratetei informatiilor, astfel incat utilizarea companii.bookster.ro si/sau a paginilor conexe sa fie o experienta cat mai placuta. Totusi, ocazional, pot exista informatii in Website care pot contine erori tipografice, inexactitati sau omisiuni, in ceea ce priveste imaginile, caracteristicile etc., pentru care, in limita permisa de lege, Bookster nu garanteaza si nu isi asuma responsabilitatea.

Bookster nu garanteaza ca informatiile disponibile in Website sunt intotdeauna exacte, complete, lipsite de erori sau actuale. Website-ul si informatiile cuprinse in acesta sunt furnizate “asa cum sunt disponibile”, fara niciun fel de declaratii sau garantii exprese sau implicite, cu exceptia celor prevazute in acesti Termeni. Bookster va incerca corectarea erorilor, inexactitatilor sau omisiunilor in cel mai scurt timp posibil.

 

 1. Formularul de contact. Comunicari Bookster

Utilizarea sectiunii Calculator de pret din cadrul Website-ului are exclusiv scopul de a furniza informatii cu caracter orientativ cu privire la preturile serviciilor oferite de Bookster si nu creeaza din punct de vedere legal, contractual sau sub alta forma vreo obligatie in sarcina Societatii.

Daca sunteti interesat in a intra in contact cu Bookster pentru a primi o oferta de pret si de servicii personalizata, puteti utiliza Formularul de contact existent in cadrul Website-ului. Oferta finala se stabileste dupa discutiile cu reprezentantii Bookster.

Daca doriti sa primiti din partea Bookster alte comunicari cu scop comercial si de marketing (de ex. informatii despre campanii Bookster, noi servicii etc.) puteti bifa optiunea aferenta din cadrul Formularului de contact. Transmiterea de astfel de buletine informative nu creeaza in sarcina dumneavoastra sau, dupa caz, in sarcina Bookster obligatii de natura contractuala sau, dupa caz, nu implica nasterea automata a unei relatii de business.

 

 1. Chat Box

Puteti intra in contact direct cu Bookster si prin intermediul sectiunii de Chat Box din cadrul Website-ului. Atat in cazul acestei formei de comunicare, cat si in cazul Formularului de contact, Societatea nu garanteaza un anumit termen de raspuns, insa vor depune toate eforturile posibile pentru a va raspunde /a reveni catre dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

 

 1. Blog Bookster

In cazul in care sunteti interesat puteti accesa Blogul Bookster. Materialele si articolele postate in cadrul acestei sectiuni au rol pur informativ, scopul lor principal fiind promovarea lecturii si a serviciilor oferite de Societate in acest sens.

Accesarea Blogului, consultarea materialelor postate si impartasirea acestora cu altii nu creeaza obligatii contractuale sau de alta natura in sarcina Bookster si totodata nu acorda persoanei interesate drepturi de proprietate intelectuala sau de alta natura asupra acestui tip de Continut.

 

 1. Modificari si functionalitate Website

Putem, la discretia noastra, cu sau fara notificare prealabila si in orice moment, modifica sau intrerupe, temporar sau permanent, orice parte sau functionalitate a Website-ului. In nici un caz Bookster nu va fi raspunzatoare pentru restrictionarea sau dezactivarea accesului la orice parte sau functionalitate a Website-ului.

 

 1. Raspundere

Acest Website si Continutul sau sunt furnizate “CA ATARE” si Bookster nu face nicio afirmatie sau garantie de orice fel cu privire la acest Website sau orice site sau serviciu accesibil prin intermediul acestui Website.  

 

In masura maxima permisa de legea aplicabila, nu ne asumam nicio garantie (explicite sau implicite, scrise sau orale) in legatura cu, fara limitare, Website-ul sau aplicatiile externe, precum, fara limitare, garantii implicite de comercializare, garantii implicite privind adecvarea pentru un anumit scop si garantii de neincalcare a drepturilor unor persoane, garantii de acuratete sau de fiabilitate. Nu garantam ca Website-ul sau sectiunile sale componente (de ex. formularul de contact) va indeplini cerintele dumneavoastra sau ca utilizarea Website-ului va fi neintrerupta, sigura sau fara erori.

 

Recunoasteti si sunteti de acord ca, in masura maxima permisa de legislatia aplicabila, in nici un caz, Societatea nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau fata de orice alta terta parte pentru orice daune directe sau indirecte, prezente sau viitoare, inclusiv, dar fara a se limita la, orice revendicare, pierdere, dauna, cost, taxa, amenda, onorarii, cotizatii, decizie de atribuire, cheltuieli sau alte obligatii de orice natura (prevazute sau neprevazute), daune-interese pentru pierderea profiturilor, (indiferent daca sunt suportate direct sau indirect), pierderea reputatiei afacerii, rezultate din sau in legatura cu Website-ul indiferent de temeiul raspunderii (contractuala sau delictuala).

 

Bookster nu va fi raspunzatoare pentru nicio incalcare sau intarziere a indeplinirii obligatiilor noastre care rezulta din orice situatie dincolo de controlul nostru rezonabil, inclusiv, dar fara a se limita la, acte sau omisiuni ale unor terte parti, cutremur, incendiu, inundatii, sau disfunctionalitati tehnice (conexiunea la Internet, accesarea server-ului, etc).

 

Website-ul este bazat pe Internet si prin urmare intelegeti si acceptati riscurile de securitate inerente asociate acestor aplicatii si site-uri web, inclusiv, dar fara a se limita la, riscul de a pierde conexiunile la Internet, riscul de defectiune hardware sau software. Bookster nu are nici o raspundere pentru astfel de defectiuni, esecuri de comunicare, intarzieri sau erori.

 

Prin folosirea Website-ului, sunteti singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din utilizarea acestuia. De asemenea, raspundeti pentru orice daune materiale, intelectuale, electronice sau de orice alta natura produse Website-ului si/sau Continutului pus la dispozitie de Bookster, in conformitate cu legislatia nationala in vigoare.

Este interzisa desfasurarea oricaror tipuri de operatiuni care pot afecta Website-ul si /sau Continutul, respectiv care pot afecta si prejudicia drepturile Bookster asupra Website-ului si Continutului,  operatiuni precum, dar fara a se limita la:

 • utilizare Website sau orice sectiune din acesta (de ex. Formularul de contact) pentru orice scop ilegal sau neautorizat sau orice activitate care incalca acesti Termeni;
 • utilizare algoritm sau alte mijloace automatizate sau interfata care nu sunt furnizate de noi pentru a accesa Website-ul sau pentru a extrage date;
 • furtul de identitate prin orice mijloace (de exemplu, prin utilizarea unei adrese de e-mail, nume, pseudonim sau altfel);
 • completare formular de contact, fara a avea dreptul de a ne contacta in numele orgsnizatiei respective.

 

 1. Prelucrarea datelor cu caracter personal si modulele cookie

Bookster colecteaza si prelucreaza datele cu caracter personal ale vizitatorilor Website-ului, inclusiv ca urmare a completarii si transmiterii de catre dumneavoastra a formularului de contact. Pentru mai multe informatii in acest sens va rugam sa consultati Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal si Politica de cookies.  

 

 1. Independenta Termenilor

Daca orice prevedere a acestor Termeni va fi considerată nelegala, nula sau din orice motiv inaplicabila, atunci aceasta prevedere va fi considerata separabila de acesti Termeni si nu va afecta valabilitatea si aplicabilitatea celorlalte prevederi.

Neexercitarea sau neexecutarea oricarui drept prevazut de lege sau a oricarei prevederi a acestui document nu va constitui o renuntare la respectivul drept sau la respectiva prevedere.

 

 1. Modificare Termeni

Putem modifica acesti Termeni fara notificare. Utilizatorii Website-ului sunt sfatuiti sa citeasca periodic termenii pentru posibile modificari. Continuand sa utilizati acest Website dupa ce au fost facute modificari la acesti Termeni, acceptati modificarile aduse acestor termeni.

 

Pentru informatii privind Termenii si Conditiile privind aspecte precum: serviciile de intermediere oferite de Bookster prin intermediul Platformei Bookster, crearea conturilor de utilizator, livrarea materialelor de lectura etc., operatiuni desfasurate ca urmare a perfectarii unui contract de prestare servicii, puteti accesa https://library.bookster.ro/info/termeni-conditii .

 

 1. Legea aplicabila si Jurisdictia

Acesti Termeni sunt fi guvernati si interpretati in conformitate cu legislatia Romaniei. Orice disputa care decurge din sau are legatura cu acesti Termeni se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceast lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente, de pe raza municipiului Bucuresti.

 1. Detalii de Contact

Intrebarile cu privire la acest document pot fi transmise la adresa de e-mail citesc@bookster.ro, sau la adresa postala indicata la inceputul acestui document. Vom depune toate eforturile pentru a va raspunde in cel mai scurt timp, prin acelasi canal de comunicare prin care ne-ati contactat, sau prin altul indicat de dumneavoastra.