Afli cum funcționează Bookster din acest interviu cu Teodora Rădulescu by Cristian China-Birta

Cu siguranță ai văzut cel puțin o dată o carte cu o bulină roșie, iar cel ce avea cartea cu siguranță ți-a vorbit entuziasmat despre experiența Bookster.

Dar cine conduce această companie ce reușește de 10 ani să fie un partener de dezvoltare pentru peste 1200 de companii din România? 


O persoană ce a înțeles și aplicat cu succes celebrul citat:
Good marketing makes the company look smart. Great marketing makes the customer feel smart.

Teodora este CEO-ul nostru. Ea se asigură, în fiecare zi, că totul funcționează așa cum trebuie și că toți colegii noștri sunt mulțumiți. Este o persoană dedicată marketingului, fiind licențiată și având un Masterat în Marketing la Academia de Studii Economice din București.
A intrat în echipa Bookster în anul 2016, în echipa de marketing bineînțeles 😊, iar de aproape doi ani conduce Bookster, cu dragoste pentru cărți și pentru cititorii acestora.

Cu ocazia primei Zile Naționale a Lecturii, colega noastră, Teodora Radulescu, CEO Bookster, a stat de vorbă cu Cristian China-Birta.

Poți afla mai multe despre noi, despre cum funcționează Bookster, ce citesc oamenii din comunitatea noastră și alte lucruri interesante, în link-ul următor: https://www.facebook.com/CristianChinaBirta.ro/videos/372628054255106/.

Împărtășește și cu prietenii tai!
Ce este Bookster?
Ce este Bookster?

Mai mult decât o platformă, Bookster este o experiență faină. Colegii tăi sunt mai fericiți, iar entuziasmul lor se reflectă la nivelul business-ului.

Vezi toate articolele

Citește mai multe articole:

Noutăți

Talentul ascuns al booksterilor

Talentul ascuns al booksterilor Primăvara aceasta, ne-am întrebat care sunt modurile surprinzătoare în care ies la suprafață calitățile fiecăruia dintre noi. Gândindu-ne că fiecare cititor

Facem din citit un obicei îndrăgit