Afli cum funcționează Bookster din acest interviu cu Teodora Rădulescu by Cristian China-Birta

Cu siguranță ai văzut cel puțin o dată o carte cu o bulină roșie, iar cel ce avea cartea cu siguranță ți-a vorbit entuziasmat despre experiența Bookster.

Dar cine conduce această companie ce reușește de 10 ani să fie un partener de dezvoltare pentru peste 1200 de companii din România? 


O persoană ce a înțeles și aplicat cu succes celebrul citat:
Good marketing makes the company look smart. Great marketing makes the customer feel smart.

Teodora este CEO-ul nostru. Ea se asigură, în fiecare zi, că totul funcționează așa cum trebuie și că toți colegii noștri sunt mulțumiți. Este o persoană dedicată marketingului, fiind licențiată și având un Masterat în Marketing la Academia de Studii Economice din București.
A intrat în echipa Bookster în anul 2016, în echipa de marketing bineînțeles 😊, iar de aproape doi ani conduce Bookster, cu dragoste pentru cărți și pentru cititorii acestora.

Cu ocazia primei Zile Naționale a Lecturii, colega noastră, Teodora Radulescu, CEO Bookster, a stat de vorbă cu Cristian China-Birta.

Poți afla mai multe despre noi, despre cum funcționează Bookster, ce citesc oamenii din comunitatea noastră și alte lucruri interesante, în link-ul următor: https://www.facebook.com/CristianChinaBirta.ro/videos/372628054255106/.

Împărtășește și cu prietenii tai!
Ce este Bookster?
Ce este Bookster?

Mai mult decât o platformă, Bookster este o experiență faină. Colegii tăi sunt mai fericiți, iar entuziasmul lor se reflectă la nivelul business-ului.

Vezi toate articolele

Citește mai multe articole:

Noutăți

Talentul ascuns al booksterilor

Talentul ascuns al booksterilor Primăvara aceasta, ne-am întrebat care sunt modurile surprinzătoare în care ies la suprafață calitățile fiecăruia dintre noi. Gândindu-ne că fiecare cititor

Noutăți

Lecții de leadership din literatură

Lecții de leadership din literatură Încă de acum 5000 de ani, din „Arta războiului”, scrisă de generalului chinez Sun Tzu sau de acum 500 de

Noutăți

S-a lansat aplicația Bookster

Aplicația Bookster aduce cărțile și mai aproape de angajații din România Bookster, brandul care oferă angajaților acces la peste 130.000 de cărți și resurse de

Facem din citit un obicei îndrăgit