Poți să ne faci cunoștință cu viitorul nostru Lead Software Engineer?

Dacă da, îți oferim o vacanță în Bali în valoare de 3000€ sau echivalentul în bani.

Recomandă-ne un Bookster pentru rolul de
Lead Software Engineer

Află mai multe despre rol

Colegul sau colega în rolul de Lead Software Engineer la Bookster are misiunea de a coordona echipa de programatori și dezvoltarea produsului Bookster. Aici găsești detalii despre job.

Recomandă un prieten

Dacă ai un prieten potrivit pentru acest rol, completează formularul de recomandare. După trimiterea recomandării, vom reveni cu informații despre procesul de recrutare către candidatul propus de tine.

Banii sau Bali

În situația în care persoana pe care ne-o recomanzi se alătură echipei noastre în rolul de Lead Software Engineer, te vom contacta pentru a-ți oferi premiul.

Regulamentul pe scurt

Etapa de înscriere în campanie se derulează în perioada 4 martie – 4 mai 2024. Procesul de recrutare și, implicit, acordarea premiului, poate avea loc și după această dată.

Te poți înscrie în această campanie dacă:
a) ești persoană fizică;
b) ai cel puțin 18 ani;;
c) ai domiciliul în România.;
* Nu te poți înscrie în această campanie daca ai statutul de angajat sau colaborator al unei agenții de recrutare partenere Bookster.

O persoană poate fi recomandată pentru acest job dacă îndeplinește următoarele criterii:

a) are vârsta de minimum 18 ani și reședința sau domiciliul în România;
b) ți-a oferit acordul pentru a-i transmite datele cu caracter personal în cadrul acestei campanii;
c) îndeplinește cerințele din descrierea jobului;
d) nu s-a aflat în proces de recrutare la Bookster în ultimele 6 luni;
e) nu a fost recomandată anterior în cadrul acestei campanii de către o altă persoană (în cazul în care mai multe persoane recomandă același candidat, va fi luată în considerare prima recomandare primită).

Sigur, poți recomanda oricâte persoane, completând un formular distinct de recomandare pentru fiecare dintre acestea.

În decurs de maximum 5 zile lucrătoare de la trimiterea recomandării, candidatul propus de tine va primi un e-mail cu detalii suplimentare despre rol și procesul de recrutare.

Ulterior, candidatul va decide dacă dorește să aplice pentru acest job, completând formularul de aplicare din pagina noastră de cariere.

Dacă persoana recomandată de tine este angajată sau începe o colaborare cu Bookster în termen de maximum 6 luni de la trimiterea recomandării, te vom contacta pentru a-ți oferi premiul.

Acesta se va acordă în maximum 45 de zile de la angajare/începerea colaborării cu persoana pe care ai recomandat-o, dacă la acel moment colegul/colega recomandată este în continuare parte din echipa noastră.

Premiul pe care ți-l oferim este o vacanță pentru 2 persoane în Bali (Indonezia) în valoare de 3000 Euro. Aceasta include bilete de avion și cazare într-un hotel de 4 stele, cu mic dejun, iar perioada de plecare va fi aleasă împreună cu tine. Dacă îți dorești, poți opta pentru echivalentul acestui premiu în bani (3000 Euro, plătit în Lei, la cursul BNR din ziua plății).

Viața la Bookster

Dacă vrei să afli mai multe despre mediul de lucru, misiune, cultură și beneficii, intră pe cariere.bookster.ro

Facem din citit un obicei îndrăgit