Bookster transformă Bucureștiul într-un teren de joacă pentru iubitorii de cărți și mistere

Bookster, platforma care aduce cărțile mai aproape de cititorii din România, lansează un joc în aer liber care transformă Bucureștiul într-un teren de joacă interactiv. Jocul, intitulat „Booksy și Agatha Read-a-lot în căutarea cărților furate”, este disponibil gratuit în aplicația Questo începând cu 16 mai. 

Cum te poți alătura aventurii? 

  1. Descarcă gratuit aplicația Questo pe telefonul tău.
  2. Caută jocul cu titlul „Booksy și Agatha Read-a-lot în căutarea cărților furate”. 
  3. Pornește aventura la Casa Mița Biciclista.

În fiecare zi, la Bookster aducem cărțile mai aproape de oameni, făcând din citit un obicei îndrăgit. Prin jocul lansat, îi invităm pe toți cei pasionați de misterele din lumea cărților la dezlegarea unor enigme printr-un traseu din lumea reală. Jucătorii vor porni în aventură alături de Booksy și Agatha Read-a-lot pentru a rezolva „cazul” dispariției unor cărți. 

Aventura începe la Casa Mița Biciclista, un loc plin de istorie și mister. Pe parcurs, jucătorii vor explora locuri inedite din oraș, vor descifra coduri și vor rezolva ghicitori ingenioase, toate acestea în timp ce vor afla mai multe despre locuri emblematice din București. 

Jocul „Booksy și Agatha Read-a-lot în căutarea cărților furate” este conceput pentru a fi jucat individual sau în grup și este potrivit pentru toate vârstele. Acesta poate fi accesat gratuit în aplicația Questo, disponibilă atât pentru dispozitive iOS, cât și pentru Android 

Jocul este disponibil gratuit și poate fi jucat oricând, fără a fi necesară o rezervare prealabilă. 

Spor la dezlegat misterul cărților furate! 

Împărtășește și cu prietenii tai!
Ce este Bookster?
Ce este Bookster?

Mai mult decât o platformă, Bookster este o experiență faină. Colegii tăi sunt mai fericiți, iar entuziasmul lor se reflectă la nivelul business-ului.

Vezi toate articolele

Citește mai multe articole:

Noutăți

Talentul ascuns al booksterilor

Talentul ascuns al booksterilor Primăvara aceasta, ne-am întrebat care sunt modurile surprinzătoare în care ies la suprafață calitățile fiecăruia dintre noi. Gândindu-ne că fiecare cititor

Facem din citit un obicei îndrăgit